Wandeltocht

Ben jij niet van het hardlopen, maar wil jij ook onderdeel worden van team Opkikker? Loop dan mee met de wandeltocht! Op zaterdag 22 september doen er 16.000 wandelaars mee aan de Dam tot Dam Wandeltocht. Deelnemers aan de 20, 27 en 42 km gaan vanaf het Paleis op de Dam in Amsterdam van start. De 10 km start in Zaandam. Vanaf hier wandelen zij door het bruisende centrum van Amsterdam en de volkswijk Jordaan. Na oversteek van het IJ volgt een afwisselende route naar de sfeervolle Dam van Zaandam. De finish is in het Dam tot Dam Park!

Als je wil dat Stichting Opkikker jouw startbewijs verzorgd dan worden dezelfde inschrijfkosten in rekening gebracht als via de Wandeltocht. 10 Km € 8,00, 20 KM € 13,50, 27 KM € 14,50 en 42 KM € 15,00.
Stichting Opkikker schrijft dit bedrag éénmalig af van het opgegeven IBAN rekeningnummer.
**Mocht je jouw deelname na inschrijving annuleren, of mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal jouw bijdrage in het inschrijfgeld als eenmalige donatie worden beschouwd, eveneens de ingezamelde sponsorgelden. Het startbewijs voor de Wandeltocht is niet overdraagbaar en je dient contact op te nemen met Stichting Opkikker als jij niet meer kunt deelnemen. Stichting Opkikker bevestigt jouw deelname nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden.