5 Engelse Mijl (by Night)

Naast de startbewijzen voor de 10 Engelse Mijl, hebben wij dit jaar ook 20 startbewijzen voor de Dam tot Damloop By Night (5 Engelse Mijl, 8 kilometer) op zaterdagavond 22 september 2018. Dus; grijp je kans om mee te lopen in Team Opkikker! Lees hieronder wat wij bieden en van jou verwachten.

Wat bieden wij?
- Gegarandeerd startbewijs!
- Stichting Opkikker Running shirt
- Een Teamfoto
- Het unieke Opkikkergevoel

Tegenprestatie
Als tegenprestatie vragen wij jou, naast het enthousiast vertegenwoordigen van Stichting Opkikker, om minimaal € 150,- aan sponsorgeld in te zamelen. Daarnaast kost het ons €50,- per deelnemer aan inschrijfkosten. We willen je daarom vragen een vrijwillige bijdrage te doen voor jouw inschrijving. Bij de inschrijving krijg je een mooi Running Shirt om te laten zien dat je loopt in ons team. De inzameling van het sponsorgeld zal plaatsvinden via jouw eigen actiepagina.

Individuele inschrijving
Schrijf je individueel in voor de 5 Engelse Mijl en je bent één van de 120 lopers in Team Opkikker.

Zamel in via pifworld!
Maak eenvoudig en snel een online actiepagina aan via online platform pifworld. Klik hier om naar onze speciale evenementenpagina voor de 5 Engelse Mijl te gaan. Via deze pagina kan je iederen oproepen om te steunen. Het ingezamelde geld komt automatisch terecht op de rekening van Stichting Opkikker.

Ben jij enthousiast geworden om te lopen in ons team? Inschrijven kan via onderstaand formulier.

 

Ja, ik schrijf me in voor de Damloop by night!

**De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht je jouw deelname na inschrijving annuleren, of mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen, dan zal jouw bijdrage in het inschrijfgeld als eenmalige donatie worden beschouwd, eveneens de ingezamelde sponsorgelden. Het startbewijs voor de Dam tot Damloop is niet overdraagbaar en je dient contact op te nemen met Stichting Opkikker als jij niet meer kunt deelnemen. De stichting zal proberen om het startbewijs opnieuw in te zetten. Stichting Opkikker bevestigt jouw deelname nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en hebt verzonden.