Acties

Ambassadeur Mats organiseert Opkikker Run in Stampersgat

26 mei 2018 zal de allereerste Cheltenham Opkikker Run gehouden worden, georganiseerd door ambassadeur Mats. Mats is in december 2016 erg ziek geworden (Encefalitis). Gelukkig is hij na een lang herstel traject weer topfit.

Basisschool IKC Palet Centrum in Vlaardingen haalt fantastisch bedrag op met sponsorloop!

Basisschool IKC Palet Centrum in Vlaardingen heeft op 22 maart 2018 een mooi bedrag van €4273, 75 voor Stichting Opkikker bij elkaar gelopen.

#Durf te vragen

Ziek zijn, is niet makkelijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je hierdoor je vriendjes moet missen, je er anders uit gaat zien of dat je een behandeling niet fijn vindt! Zit jij ergens mee of heb je een vraag? Durf dit te vragen aan Mies en Daan!

Donderdag gaat de MAIN Energie Business Challenge van Start

Donderdag vertrekken er 27 teams vanuit Almere richting Berlijn voor de MAIN Energie Business Challenge. Alle 27 teams zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. Op dit moment heeft de teller de € 70.000,- al gepasseerd.

Goede vrijdag en Tweede Paasdag is het secretariaat gesloten

Aanstaande vrijdag “goede vrijdag” zal het secretariaat van de stichting gesloten zijn. Aansluitend de paasmaandag is het secretariaat ook gesloten. Vanaf dinsdag zijn wij weer bereikbaar.

Pagina's