Acties

Lois en Lian doen mee aan de nieuwjaarsduik voor Stichting Opkikker!

Op 1 januari sprongen Lois en Lian het ijskoude water in voor Stichting Opkikker. De twee vriendinnen van 7 jaar besloten mee te doen aan de nieuwjaarsduik in Zeewolde en zo geld in te zamelen voor Stichting Opkikker.

Ton en Irene gaven groot jubileumfeest en haalden € 1000,- op voor Stichting Opkikker

Op 10 november vierden Ton en Irene Wouters een feest ter gelegenheid van de 60-jarige verjaardag van Ton en tevens dat zij hun 30-ste huwelijksjaar ingingen. Een cadeau? Nee, dat hoefden Ton en Irene niet. Zij vroegen de gasten een bijdrage voor Stichting Opkikker.

Taartverkoop Jan van Schengenschool groot succes!

Claudia organiseerde een hele bijzondere actie op de Jan van Schengenschool in het Zeeuwse Heinkenszand. Samen met 14 andere moeders, verkocht ze zelfgemaakte taarten in het kader van de Koffie Morning. Hier hadden ze niet alleen heel veel plezier in, maar werd ook nog eens een groot succes.

Doe mee met de FunRun door Duinrell en steun Stichting Opkikker!

Hebben jullie zin in een leuk dagje uit met het gezin én willen jullie je samen inzetten voor het goede doel? Doe dan op 4 maart 2018 mee met de FunRun door Duinrell en steun hiermee Stichting Opkikker én het Ronald McDonald Huis Den Haag.

De statiegeldactie keer op keer een succes!

De statiegeldactie blijkt keer op keer een succes te zijn. Door heel het land worden er bij de supermarkt verzamelboxen geplaatst om statiegeldbonnen in te zamelen voor het goede doel. Met een gemiddelde opbrengst van € 150,- per maand, is deze actie keer op keer een succes! Of het moeilijk is?

Pagina's