Organiseer een actie voor Stichting Opkikker

Organiseer een actie!

Stichting Opkikker heeft uw steun hard nodig! Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen en serviceclubs kunnen de stichting steunen door zelf een actie op te zetten. Door dit soort acties kan onze stichting nog meer gezinnen met een langdurig ziek kind een Opkikker geven.

Waarom in actie komen?

Langdurige ziekte vraagt vaak enorm veel doorzettingsvermogen en energie van een kind. De behandelingen, de lange perioden van ziekenhuisopname en de onzekerheid eisen veel van het hele gezin. Samen met onze vele vrijwilligers doen wij er alles aan om onze Opkikkergezinnen de ontspanning en kracht te geven die zij zo hard nodig hebben. Stichting Opkikker is voor de financiering van de Opkikkerdagen geheel afhankelijk van sponsoring, donaties, giften, acties en eigen initiatieven. Het werk van onze vrijwilligers en ambassadeurs is van onschatbare waarde, maar uw steun hebben we net zo hard nodig!

Hoe kunnen wij u helpen?

Stichting Opkikker helpt u graag bij het opzetten van uw actie. We begeleiden u waar we kunnen met onze kennis en expertise. Daarnaast stellen we de volgende materialen beschikbaar die u kunt gebruiken bij uw actie:

·         Het Opkikkerpak (beschikbaarheid onder voorbehoud)

·         Algemene informatiefolders

·         Donateursfolders

·         De Opkikkerkrant

·         Promotiefilm

·         Opkikker posters

·         Opkikker spandoeken (indien beschikbaar)

·         Opkikker collectebussen (indien beschikbaar)

·         Opkikker knuffels (€ 8,50 per stuk)

·         Opkikker sleutelhangers (€ 3,- per stuk)

Kom in actie

Wilt u Stichting Opkikker steunen door een actie te organiseren? Laat het ons weten en vul  het actieformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.