Nalatenschap Stichting Opkikker

Nalatenschap

Een van de manieren waarop u Stichting Opkikker kunt steunen, is door middel van een nalatenschap. Dit houdt in dat u na uw overlijden een bedrag nalaat aan Stichting Opkikker. Omdat goede doelen zijn vrijgesteld van belastingen over nalatenschappen, komt dit bedrag volledig ten goede aan Stichting Opkikker. Stichting Opkikker heeft een ANBI-beschikking.

Twee mogelijkheden

Er zijn twee mogelijkheden waarop u Stichting Opkikker kunt steunen door middel van nalatenschap. U kunt Stichting Opkikker opnemen als (mede-)erfgenaam en zo een vast percentage van uw erfenis aan de stichting schenken. Ook is het mogelijk om een legaat op te nemen in uw testament. Met een legaat hoeft u Stichting Opkikker niet te benoemen als erfgenaam en kunt u toch een schenking opnemen.

Het opstellen van uw testament bij uw notaris

Wilt u uw testament samenstellen bij een notaris? Dan kunt u ervoor kiezen om Stichting Opkikker op te nemen als erfgenaam of legaat. Vraag uw notaris om u uitgebreid uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor meer informatie hierover of wanneer u meer informatie wilt ontvangen over Stichting Opkikker. Stuur een e-mail of bel naar John Alosery (john.alosery@opkikker.nl en 036-5386660)

Het opstellen van uw testament online

Het opstellen van een testament wordt vaak gezien als een behoorlijke stap, die ook nog eens behoorlijk wat geld kost. Een stap die veel mensen het liefst voor zich uitschrijven. Hier speelt de website NuTestament.nl op in, door deze drempel een stuk lager te maken. Via deze website kunt u uw testament namelijk online, in slechts een paar stappen, in orde maken! U kunt uw akte op uw eigen tempo opstellen. Rustig nadenken over de diverse keuzes die u moet maken. Daarnaast is het ook nog eens een stuk goedkoper! U zult bij het opstellen hiervan ook de keuze krijgen om een goed doel op te nemen als erfgenaam of legaat. Hier kunt u ook voor 'Stichting de Opkikker' kiezen. Heeft u uw akte opgesteld? Dan kunt u deze bij een aangesloten notaris komen ondertekenen. Klik hier om uw testament samen te stellen op NuTestament.nl.

Heeft u Stichting Opkikker opgenomen in uw testament? Dan willen wij u hier uiteraard hartelijk voor bedanken. We vinden dit namelijk heel erg bijzonder. Neem gerust contact op met John Alosery (john.alosery@opkikker.nl en 036-5386660) om ons hierover te informeren.