Nieuws

Mees haalt met zijn school ruim tien duizend euro op!

Mees (12) wordt behandeld voor leukemie. Op zijn school, de Montessorischool in Hilversum, mocht hij kiezen voor welk goed doel ze een actie zouden organiseren. En hij koos voor Stichting Opkikker! In september staat Mees, samen met zijn gezin, een Opkikkerdag te wachten.

Supermarkt Jumbo in Zeist zamelde statiegeldbonnen in voor Stichting Opkikker

Bij de Jumbo in Zeist konden klanten hun statiegeldbon doneren aan Stichting Opkikker. Dit heeft geresulteerd in het prachtige bedrag van € 249,-, wat op woensdag 6 juli in ontvangst is genomen door Opkikker Ambassadeur Maarten. Bedankt!! 

Collecte in IJmuiden

Ambassadeur Rick heeft, samen met zijn moeder, voor het tweede jaar een collecte georganiseerd in IJmuiden. Van 8 t/m 17 juli lopen vrienden en familie van Rick langs de deuren om geld op te halen voor Stichting Opkikker.

Team Kikano roeide van Den Helder naar Nijkerk met als doel: 40 Opkikkerdagen

Team Kikano bestaat uit vijftien derdejaars leerlingen en twee coaches van het Corlaer College. Van 25 juni tot 1 juli roeiden zij, met een grote reddingssloep, van Den Helder naar Nijkerk, met als doel: veertig gezinnen een Opkikkerdag aanbieden.  

Doe mee met de Opkikker Koffie Morning

De Koffie Morning is de grootste én gezelligste actie van Stichting Opkikker. Op 6 oktober komen mensen in het hele land samen om te genieten van taart, een goede kop koffie en gezelligheid. Tevens vragen ze aandacht en een financiële bijdrage voor het werk van Stichting Opkikker.

Pagina's