Nieuws

De Julianaschool in Sneek zamelt ruim 500 euro (én 25 mobieltjes) in voor Stichting Opkikker.

De jongens en meisjes van de Julianaschool hebben zelfgemaakte kaarten verkocht. Het thema was opkikkeren. Eén van die kaarten ging naar iemand uit de omgeving die wel een opkikkertje kan gebruiken en de overige kaarten zijn verkocht aan bekenden.

Indrukwekkende prestatie van Mats(5) met Cheltenham Opkikker Run!

Wat een kracht zit er in onze jonge ambassadeurtjes. De vijfjarige Mats is in 2016 ernstig ziek geworden (Encefalitis) en moest lang revalideren om zelf weer te leren lopen en eten. Daarom kreeg Mats samen met zijn familie een Opkikkerdag.

Manege Hillegom organiseert Stichting Opkikker Marny Bakx Memorial.

Op zondag 10 juni wordt de Marny Bakx memorial wedstrijd georganiseerd door Manege Hillegom. De dag zal afgetrapt worden met Carrousel wedstrijden van wel 12 groepen en er komt een spannende demonstratie!

Leerlingen Saenstroom schaatsen voor Stichting Opkikker

Leerlingen van de eerste klassen en de schakelklas van Saenstroom opdc in Wormerveer hebben met een schaatsactie bijna zeventienhonderd euro opgehaald voor Stichting Opkikker.

AH Ermelo zamelt 144,15 aan statiegeld in voor Stichting Opkikker

De Albert Heijn in Ermelo heeft € 144,15 aan statiegeldbonnetjes ingezameld. Ambassadeur Rachel kwam deze prachtige opbrengst in ontvangst nemen! Lijkt het jou wat om bij jouw plaatselijke supermarkt ook statiegeldbonnen in te zamelen? Wat fijn!

Pagina's