Nieuws

Ambassadeursdagen 2017

Op 20 en 21 mei vinden in DierenPark Amersfoort de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker plaats. Zo'n 2500 ambassadeursgezinnen kregen de uitnodiging om te komen genieten van een ontspannen dagje uit. Natuurlijk heeft Stichting Opkikker nog wat verrassingen in petto.

Deelnemers van MotorClub de Ketel reden 200 km voor Stichting Opkikker!

MotorClub de Ketel uit VorstenBosch opent het seizoen ieder jaar met de Goodwill Tour voor het goede doel. Dit jaar was Stichting Opkikker begunstigde van dit initiatief. Op 2 april deden er 57 deelnemers mee aan de motorrit van 200 kilometer door Brabant en Gelderland.

Zwembadenwebshop sponsort doos vol zwembadspeelgoed

Voor veel gezinnen met een langdurig ziek kind is een dagje naar het zwembad niet vanzelfsprekend. Tijdens een Opkikkerdag wordt dit voor hen wel mogelijk gemaakt. Zo zal er bijvoorbeeld een extra begeleider aanwezig zijn met de nodige middelen.

Steun Stichting Opkikker bij Actie 'Warm hart' van de KRO!

Liesbeth uit Burgh Haamstede heeft Stichting Opkikker aangemeld voor de Actie ‘Warm hart’ van de KRO. Ieder jaar geeft de KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving.

DJ Stuiter treed 1 juli op tijdens het Stereo Sunday festival in het Julianapark te Venlo

Ambassadeur Guus beleefde met zijn gezin in 2016 een Opkikkerdag. Deze dag kwam zijn grote droom uit: Guus verruilde zijn ziekenhuisbed voor een draaitafel en was even niet meer ziek maar DJ STUITERRRRR! Ook zijn gezin kreeg een speciale rol in de dag en de hieruit voortkomende commercial.

Pagina's