Nieuws

Taartverkoop Jan van Schengenschool groot succes!

Claudia organiseerde een hele bijzondere actie op de Jan van Schengenschool in het Zeeuwse Heinkenszand. Samen met 14 andere moeders, verkocht ze zelfgemaakte taarten in het kader van de Koffie Morning. Hier hadden ze niet alleen heel veel plezier in, maar werd ook nog eens een groot succes.

Intratuin Malden organiseert tweede jaar op rij wensputactie

Wij kunnen u met trots mededelen dat er vanaf nu tot en met Kerstmis, voor het tweede jaar op rij, een wensput te vinden is bij de Intratuin in Malden. Klanten kunnen geld doneren door muntjes in de wensput te deponeren. De gehele opbrengst gaat vervolgens naar Stichting Opkikker.

Flevoziekenhuis presenteert Kerstmarkt met onder andere Stichting Opkikker

Op dinsdag 19 en woensdag 20 december wordt er in het Flevoziekenhuis een kerstmarkt georganiseerd voor haar medewerkers en vrijwilligers. Ieder jaar kiest de raad van bestuur van het ziekenhuis een goed doel, welke de gelegenheid krijgt om geld in te zamelen op deze markt.

Een echte geurexplosie tijdens een Opkikkerdag

Sense Company en Stichting Opkikker slaan de armen ineen om door middel van verrassing en verwondering de beleving tijdens de Opkikkerdagen te versterken.

Doe mee met de FunRun door Duinrell en steun Stichting Opkikker!

Hebben jullie zin in een leuk dagje uit met het gezin én willen jullie je samen inzetten voor het goede doel? Doe dan op 4 maart 2018 mee met de FunRun door Duinrell en steun hiermee Stichting Opkikker én het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Pagina's