‘Tour de Bunzl’ een groot succes!

Op zondag 21 mei was het zover! Medewerkers van alle Nederlandse Bunzl bedrijven fietsten tijdens de Tour de Bunzl, samen met enkele leveranciers, voor Stichting Opkikker. Dankzij alle medewerkers en sponsoren is er een fantastisch bedrag opgehaald.

In verschillende fietsploegen van sponsoren en Bunzl-medewerkers werden gelijktijdig drie lussen gereden op de route van de Amstel Gold Race in en rondom Valkenburg. De lussen varieerden van 40 km tot 90 km, dus van beginner tot gevorderd; voor iedereen was er een uitdagende route uitgestippeld.

“Voor sommige collega’s en leveranciers was het een fluitje van een cent, maar voor anderen een zware beproeving. De goede sfeer was er niet minder om, want we hebben gezamenlijk de eindstreep gehaald en samen met het fantastische donatiebedrag is dit een prestatie waar we allemaal trots op mogen zijn! Hierbij moeten wij natuurlijk ook alle toeschouwers en de organisatie niet vergeten te bedanken, want zonder hen was het event lang niet zo geslaagd!”

Op zondag 21 mei werd het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en symbolisch overhandigd aan Jeffrey van Stichting Opkikker. De opbrengst was maar liefst 33.779,50. Wat een fantastisch bedrag!! We willen alle fietsers en andere betrokkenen dan ook onwijs bedanken voor hun inzet. Met dit bedrag kunnen wij een hoop gezinnen laten genieten van een onvergetelijke dag ontspanning!