Ambassadeur Dean motivatie voor het bedrijf J.W. Limpens & Zn b.v. om zich in te zetten voor Stichting Opkikker

Dean en zijn gezin genoten eind 2016 van een Opkikkerdag. Dit was voor hen een zorgeloos dagje uit met het gezin, vertelde Marcha ons, de moeder van Dean. “Het was voor ons een dag die we niet snel zullen vergeten. Een dag waarbij we echt even samen konden zijn, we even geen zorgen hadden en alleen maar hoefden te genieten . Even weg uit de werkelijkheid, de automatische piloot uit. De vrijwilligers maakten zelfs foto’s van ons, waardoor we een keer met het héle gezin op de foto staan. Die foto’s en video’s zijn heel erg leuk om terug te kijken met het hele gezin, we beleven de Opkikkerdag dan even opnieuw.”

Want helaas is Dean ongeneselijk ziek, wat veel impact heeft op het leven van Dean, maar ook op dat van de rest van het gezin. Volgens Marcha, de moeder van Dean, is Stichting Opkikker hierin uniek: “Ik vond het zo bijzonder dat Felicia ook een keer apart werd verwend. Er zijn heel veel stichtingen voor een ziek kind, maar de broertjes en zusjes worden dan soms een beetje vergeten. Ik hik er vaak tegenaan dat de aandacht volledig naar het zieke kind gaat, terwijl het voor de broers en zussen net zo moeilijk is. Nu werd Felicia zelfs apart helemaal in het zonnetje gezet, echt fantastisch!”

Het gezin besloot zich daarom als Ambassadeur in te zetten voor Stichting Opkikker. Marcha stuurde een handgeschreven brief naar het bedrijf Limpens in Elslo. Dit was voor de het personeel de aanleiding om zich gezamenlijk hard te maken voor de stichting. Met elkaar hebben ze het mooie bedrag van €5.417,78 bij elkaar gebracht, om zieke kinderen als Dean, samen met hun familie, een zorgeloos dagje uit te bezorgen.

Op de foto neemt het hele gezin de cheque in ontvangst van Guus Limpens, directeur van transportbedrijf J.W. Limpens & Zn b.v.