Ambassadeursdagen 2017

Op 20 en 21 mei vinden in DierenPark Amersfoort de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker plaats. Zo'n 2500 ambassadeursgezinnen kregen de uitnodiging om te komen genieten van een ontspannen dagje uit. Natuurlijk heeft Stichting Opkikker nog wat verrassingen in petto.

Ziek zijn vraagt veel doorzettingsvermogen van een kind en de overige gezinsleden. Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Samen een dag plezier maken en de dag zorgeloos beleven. Op 20 en 21 mei ontvangt Stichting Opkikker 1200 gezinnen in DierenPark Amersfoort die in het verleden een Opkikkerdag hebben gehad. Zij zetten zich, ondanks hun eigen aandoening, in voor zieke leeftijdsgenootjes, die ook een Opkikker kunnen gebruiken.

Wij kennen de verhalen van deze gezinnen en daarmee groeit onze dankbaarheid richting hen. Voor de buitenwereld zijn het enkel ‘1200 gezinnen’ en daarom besloten we er in ieder geval drie van hen een gezicht te geven. Bekijk hier alle drie de verhalen. Let op! Je kunt naar de volgende pagina bladeren voor het volgende verhaal. 

 

Klik hier om de verhalen te lezen van:

  • Stéphanie, 9 jaar, nierziekte
  • Milan, 11 jaar, diatetes type 1
  • Dean, 8 jaar, zeldzame oncologische aandoening

En dan te bedenken dat er nog 1197 indrukwekkende verhalen te vertellen zijn. Stichting Opkikker is bijzonder trots op al deze ambassadeurs!