DJ Stuiter treed 1 juli op tijdens het Stereo Sunday festival in het Julianapark te Venlo

Ambassadeur Guus beleefde met zijn gezin in 2016 een Opkikkerdag. Deze dag kwam zijn grote droom uit: Guus verruilde zijn ziekenhuisbed voor een draaitafel en was even niet meer ziek maar DJ STUITERRRRR! Ook zijn gezin kreeg een speciale rol in de dag en de hieruit voortkomende commercial. Het gezin werd meegenomen naar de oude school van Guus. Daar was in de gymzaal een discotheek nagebouwd met als thema Minecraft. Samen met oud-klasgenoten, vrienden en familie stond DJ Sonny Guus achter de draaitafel op te wachten. “VERRASSING”, klonk het uit de monden van alle aanwezigen toen Guus de ruimte binnenstapte. Wauw! Guus liep regelrecht naar de draaitafel om zijn held en voorbeeld - DJ Sonny - te begroeten en direct aan de slag te gaan als DJ Stuiter.

Deze droom wordt op 1 juli voortgezet. Hij draait dan namelijk om 14:30 uur op het Stereo Sunday festival in het Julianapark te Venlo. In het bijzijn van zijn ouders werd Guus op zaterdag 8 april verrast met dit waanzinnige nieuws door Sonny Corneth, de DJ waarmee Guus samen stond te draaien op zijn Opkikkerdag! Sonny is ervan overtuigd dat dit een speciaal optreden gaat worden: “Ik begeleid Guus al een hele tijd en ik ben ervan overtuigd dat dit een speciaal optreden gaat worden. Niet alleen voor Guus en zijn ouders, maar ook voor alle aanwezigen op het festival”. Het grootse gratis dance festival van Nederland bevestigt hiermee nog maar eens haar reputatie om lokaal DJ talent een podium te geven en hierdoor bij te dragen aan de ontwikkeling van hun carrière.

We roepen iedereen op om te komen feesten en zo bij te dragen aan de droom van Guus. Om zijn optreden te promoten is een speciale poster ontworpen, die voor slechts € 1,- gekocht kan worden bij café de Locomotief in Venlo. De opbrengst van de poster wordt gedoneerd aan Stichting Opkikker.