Een spinningfeest voor de verjaardag van Reinier!

Een jaar geleden beleefde de langdurig zieke Reinier, samen met zijn ouders, broer en zussen, een welverdiende Opkikkerdag. Omdat Reinier zelf nog erg jong is, besloot zijn grote broer Willem vervolgens ambassadeur te worden van Stichting Opkikker.

19 februari vierde het gezin de tweede verjaardag van Reinier; en hoe! Ze nodigden vrienden en familie uit voor een spinningfeest in een sportcentrum in Pijnacker. De keuze was voor een spinningfeest gevallen, omdat deze mensen hen door de moeilijke periode heen ‘gefietst’ hebben. Daarnaast staat het symbool voor de spierziekte van Reinier, die ervoor zorgt dat hij last heeft van zijn motoriek.

Het feest is een groot succes geworden. Tientallen vrienden en familieleden hadden plaatsgenomen op de spinningfiets, om vervolgens een uur lang te fietsen onder leiding van instructrice Kim. Na afloop van deze activiteit was het tijd voor een borrel en hadden de gasten de mogelijkheid om een bijdrage te doen voor Stichting Opkikker. Een onwijs mooi gebaar!

We willen Guido, Mariken, Willem, Thessa, Reinier en Hanna onwijs bedanken voor hun inzet. Aan de foto’s te zien, was het een groot succes!