Indrukwekkende prestatie van Mats(5) met Cheltenham Opkikker Run!

Wat een kracht zit er in onze jonge ambassadeurtjes. De vijfjarige Mats is in 2016 ernstig ziek geworden (Encefalitis) en moest lang revalideren om zelf weer te leren lopen en eten. Daarom kreeg Mats samen met zijn familie een Opkikkerdag.

Nu gaat het stukken beter met hem. Mats is door middel van sport en spel en een ontzettend groot doorzettingsvermogen weer topfit! Toen hem werd gevraagd of hij ambassadeur van Stichting Opkikker wilde worden zei hij natuurlijk: ‘Ja!’ Hij kreeg een ambassadeurspakket thuisgestuurd en begon met het inzamelen van lege cartridges en mobieltjes.

Mats vindt hardlopen erg leuk en zo kwam hij met het idee om een sponsorloop te organiseren!. Er is geld verzameld door loten te verkopen, inschrijvingsgeld te verzamelen en een collectebus neer te zetten.

26 mei vond de allereerste Cheltenham Opkikkerun plaats in Stampersgat en dat is een succes gebleken! Behalve dat Mats in de jongste groep als eerste geëindigd is, haalde hij ook nog het fantastische bedrag van €847,32 op! De cheque is hij hoogstpersoonlijk komen bezorgen op het secretariaat en wij hebben hem daarvoor bedankt.

Wij zijn natuurlijk apetrots op onze ambassadeurs en bedanken Mats en zijn familie voor de geweldige inzet!