Lopers van de J-Walk halen 1.300 euro op voor Stichting Opkikker

Op 9 september vond de, jaarlijks terugkerende, J-Walk plaats. De J-Walk is een wandeltocht van 8 óf 15 km lang, waarbij alle inschrijfgelden en andere opbrengsten volledig naar het goede doel aan. Dit jaar was ook Stichting Opkikker, naast het KWF Kankerfonds, begunstigde van deze mooie actie.

De J-Walk werd jaren geleden in het leven geroepen door Nicolet de Ruiter en Irene Tuk voor hun vriendin Jolien, die in 2011 overleed aan kanker. In de afgelopen 9 jaar hebben ze ruim 62.000 euro opgehaald voor het goede doel! Een fantastische prestatie.

Dit jaar was de opkomst minder dan de voorgaande jaren, wat waarschijnlijk te maken had met slechte weer. Ondanks dat, haalden de lopers toch een mooi bedrag op, waarvan € 1.300.- naar Stichting Opkikker ging!

De wandeling van 15 km begon in Renesse en voerde over het strand van Schouwen-Duiveland richting Haamstede. Terug richting de finish in Renesse via het Vroongebied. De 8 km tocht ging over de weg en verharde paden en eindigde, net als de route van 15 km, bij camping De Kempe in Renesse.

We willen de organisatoren en de lopers van dit bijzondere event onwijs bedanken voor hun inzet!