Resultaat mobieltjesactie 2016

Ook in 2016 hebben we onze doelstelling weer overtroffen. Het doel was om in totaal 80.000 mobieltjes in te zamelen. Met een aantal van 83.032 is dit dus zeker gelukt! We willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen onwijs bedanken! Met het opgehaalde bedrag hopen wij ook in 2017 weer veel gezinnen blij te mogen maken met een Opkikkerdag.

Prijswinnaars 

Door meer dan 30 mobieltjes in te zamelen in 2016 maakte je kans op het winnen van een helikoptervlucht met een rondleiding op een Super Opkikkerdag of een prijzenpakket. De gelukkige winnaars zijn:

  • Helikoptervlucht (voor 2 personen): Petra Blom uit Hengelo
  • Prijzenpakket: Eva van de Heuvel uit Deurne

Petra en Eva, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! We nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op om de prijzen te overhandigen! 

Doelstelling 2017

In 2017 gaan we door met het inzamelen van mobieltjes en we kunnen jouw hulp harder gebruiken dan ooit tevoren! We hebben de doelstelling weer verhoogd! In 2017 hopen we met elkaar 100.000 oude mobieltjes in te zamelen. Helpen jullie mee? Bestel dan een inzameldoos op www.mobieltjesactie.nl. 

Hoe kun je helpen?

Roep alle mensen uit je omgeving op; stuur een e-mail naar al je vrienden, kennissen, klasgenoten en buren. Stuur een brief naar de burgemeester en grote bedrijven uit jouw woonplaats. Vraag de plaatselijke krant of ze aandacht willen besteden aan jouw actie, zodat iedereen weet dat de mobieltjes bij jou ingeleverd kunnen worden. Of zet inzameldozen op verschillende openbare plekken, zoals in de supermarkt, bibliotheek etc. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of kijken op de vernieuwde website: www.mobieltjesactie.nl.

We zijn blij met elk mobieltje dat voor de stichting wordt ingezameld. Elk mobieltje levert ons een mooi bedrag op en al dat geld samen zorgt ervoor dat we Opkikkerdagen kunnen blijven organiseren.