Samen pannenkoeken smullen?

Op 25 september organiseert Stichting Opkikker in samenwerking met Frank Wentink een uniek Pannenkoekenfestijn mét optredens van talentvolle ambassadeurs, een meet & greet met o.a. Woezel & Pip, een loterij en bovenal gezelligheid. Jij kunt erbij zijn!

Optredens
Onder leiding van professionele artiesten en Frank Wentink is er een indrukwekkende show ontwikkeld waarin ambassadeurs hun talent laten zien. Veel van de ambassadeurs die optreden hebben nog dagelijks te maken met ziekte. Bezig zijn met hun passie helpt hen om te genieten van het moois dat het leven biedt. Zang, dans, ballet, goochelacts en spektakel, je kunt er op rekenen! En dat terwijl je geniet van overheerlijke pannenkoeken om je vingers bij af te likken.

Loterij / Meet & Greet
De avond wordt aangevuld met een loterij met unieke winitems en een meet & greet met verschillende karakters zoals Woezel & Pip en Dora & Diego! Hoe gaaf is dat?!

Programma & kaarten
Van 14:30 uur tot 17:30 uur kun je genieten van de bomvolle middag vol entertainment.

Bestel je kaarten voor het Pannenkoekenfestijn via onze webshop.

Kortom: Kom met je gezin , vrienden, opa’s, oma’s, tantes en ooms genieten van verrukkelijke pannenkoeken en een gave show vol talent in de studio’s van Aalsmeer.

We kijken naar jullie uit!