Sponsorloop van OBS Roombeek

"OBS Roombeek organiseert elk jaar een sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop komt voor een deel ten goede van de school en de leerlingen en een ander deel gaat naar een goed doel.

De leerlingenraad heeft nagedacht welk goede doel zij willen kiezen. 

Fiona kwam op het idee voor stichting opkikker omdat zij een reclame van de stichting had gezien. De rest van de leerlingenraad ging akkoord met het goede doel.

Vervolgens moesten de leerlingen van OBS Roombeek de deuren langs om zich te laten sponsoren voor de sponsorloop. Hiervoor waren vaste bedragen gekozen waar men uit kon kiezen. Op de dag van de sponsorloop heeft iedereen hard gerend om zoveel mogelijk geld op te halen.

De uiteindelijke opbrengst voor stichting opkikker kwam uit op maar liefst 500 euro!

De leerlingenraad wilde dit bedrag graag officieel met een cheque overhandigen aan de stichting. Op maandag 12 oktober kwam Ina langs om de cheque in ontvangst te nemen. Het bedrag werd pas op dat moment onthuld. Ina was erg blij en bedankte ons namens de kinderen en de stichting voor de mooie donatie.

Zij had voor de school een leuke knuffel meegenomen waar wij mee op de foto konden en krantjes met nieuws.

Stichting opkikker, bedankt!"

Vanuit Stichting Opkikker willen wij OBS Roombeek, Fiona, de leerlingenraad, alle leerlingen en natuurlijk iedereen die heeft gesponsord enorm bedanken voor hun steun en inzet!