Sponsorloop van RKBS Don Bosco

Sponsorloop van RKBS Don Bosco

Onze ambassadeur Madelon heeft met haar school, RKBS Don Bosco in Wieringerwerf, een actie voor Stichting Opkikker gehouden. Haar school houdt met Pasen altijd een vastenactie en Madelon had gevraagd of ze een keer een actie voor Stichting Opkikker konden houden. Dit vond haar school een goed idee en zo werd er op 16 maart een sponsorloop georganiseerd!

Het was de hele week slecht weer, veel regen en erg koud, maar op de dag van de sponsorloop was het hartstikke mooi weer. Tijdens de sponsorloop werden er ook Opkikker sleutelhangers verkocht en was de Opkikker mascotte ook aanwezig. Hij deed mee met de warming-up, moedigde de lopers aan en liep soms zelfs een rondje mee. De sponsorloop begon met de kleuters die zo veel mogelijk rondjes gingen rennen, waarbij ze bij elk rondje een stempel op de stempelkaart kregen. Daarna volgde de andere klassen. Iedereen heeft het super goed gedaan, zo ook onze ambassadeur Madelon, zij heeft wel twaalf rondjes gelopen!

Op 20 april mocht Madelon de cheque met de opbrengst in ontvangst nemen. Ze hebben het fantastische bedrag van €1500,- opgehaald voor Stichting Opkikker!!

We willen Madelon, RKBS Don Bosco en alle betrokkenen enorm bedanken voor hun steun en inzet!