Spreekbeurt ambassadeur Sem levert een prachtig bedrag op

Onze ambassadeur Sem heeft vol trots tijdens de kerstviering op OBS de Belhamel in Valkenswaard een bedrag opgehaald van 313,38 euro! Op de cheque staat een ander bedrag, dat komt omdat er zelfs na de kerstviering nog geld binnenkwam!

Sem had ter voorbereiding een spreekbeurt geoefend. Op de dag van de kerstviering gaf Sem in elke klas deze spreekbeurt, en in de avond heel stoer ook aan de ouders en grootouders. Aan de hand van folders en het koffertje van zijn ambassadeurschap die wij hem hadden toegestuurd, heeft hij iedereen zo goed mogelijk overtuigd om te doneren. En met succes, zo blijkt!  

Verder hebben alle kinderen van groep 1 t/m 8 spulletjes gemaakt die verkocht werden tijdens de kerstviering. Ook waren er ouders die zelfgemaakte kaarsen verkochten. Deze opbrengst mocht ook naar onze stichting, erg mooi! 

Sem had verder een tafeltje met folders en krantjes met daarin informatie over onze stichting. Op die tafel had hij zijn zelfgemaakte donatie pot staan. Een mooi bedrag is zo bij elkaar gekomen.

Stichting Opkikker zal het goede doel voor het gehele schooljaar op OBS de Belhamel zijn. En daar zijn wij heel erg blij mee!