Vrijdag 21 april de officiële opening van ons nieuwe kantoor

Na een korte zoektocht, een flinke verbouwing en het verzamelen van prachtig meubilair zijn wij kortgeleden verhuisd naar ons nieuwe kantoor op de Versterkerstraat. Eindelijk alle medewerkers, stagiaires en vrijwilligers op één vloer. Maar ook de opslag inpandig, de auto’s droog en een geheel nieuwe en frisse uitstraling! Stichting Opkikker heeft het pand op de Kerkstraat ingeruild voor een prachtige nieuwe plek.

Op vrijdag 21 april werd dit gevierd tijdens de officiële opening. Dit gebeurde in het bijzijn van een grote groep betrokkenen van de stichting. De sfeer zat er vanaf het begin al goed in, want onze ambassadeur en zanger Edwin opende het evenement en maakte er een feestje van. Vervolgens werden alle gasten door onze Lakei meegenomen naar de voorkant van het gebouw, waar de officiële opening plaatsvond.

Onze oprichter, Ruud Sliphorst, opende deze opening met een speech, waarin hij alle betrokkenen met betrekking tot deze grootschalige verhuizing, bedankte. Vervolgens gaf hij het woord aan Diana Monissen, voorzitter van het Prinses Maxima Centrum. Zij sprak iedereen toe met zeer mooie woorden over de stichting.

Voordat de sleutel werd omgedraaid, werd ook Jorrit naar voren geroepen. Jorrit is één van onze ambassadeurs, een groep die voor Stichting Opkikker zeer belangrijk is. Samen met Annemarie Jorritsma opende hij de deuren van ons nieuwe pand.

Met een glas champagne en allerlei lekkere hapjes was iedereen in de gelegenheid om een kijkje in de kantoren te nemen. Met allemaal positieve reacties als gevolg!