Zaterdag 21 oktober: Singer-Songwriter Festival 2017 in Delft

Op zaterdagmiddag 21 oktober organiseert Dennis Meeder (van Fundraiser Eventz) in samenwerking met het Rietveld Theater in Delft het Singer-Songwriter Festival 2017. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar Stichting Opkikker! Initiatiefnemer van dit evenement is Dennis Meeder. “Ik fietste meerdere keren langs een billboard van Stichting Opkikker en besefte hoeveel geluk ik heb met een gezond gezin”, vertelt Dennis. “Ik besloot daarom een actie op te starten voor gezinnen die het minder getroffen hebben.” Als muzikant en drumleraar zocht hij contact met diverse artiesten. En met succes! Diverse artiesten bleken bereid te zijn om mee te werken aan dit fantastische initiatief. Met trots presenteert Dennis dan ook de volgende line-up:

  • Clean Pete
  • Marike Jager
  • T.B. Florusse
  • Celeste Liberty
  • DJ Popta

Ook is er aan de kinderen gedacht. Er worden een heleboel activiteiten voor hen georganiseerd, zoals een clown, schminken, verkleden, knutselen en een playbackshow. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje!

De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt voorspoedig. Kaarten kosten € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Dus woon je in de omgeving van Delft en wil je dit evenement absoluut niet missen? Bemachtig dan nu alvast je kaarten, voor het te laat is! Dit kan via onderstaande website. Ook vind je hier meer informatie over bijvoorbeeld de artiesten.

http://www.rietveldtheater.nl/kaarten-reserveren/singer-songwriterfestival-fundraiser-eventz/