17 december 2016

 “Het was een heerlijke dag waarop de lasten van mijn kinderen mij even werden ontnomen”. 

Dit was een van de vele mooie reacties die wij afgelopen zaterdag mochten ontvangen. 

Wij mochten weer ruim 50 gezinnen verwelkomen in Center Parcs de Eemhof. Tijdens deze Super Opkikkerdag konden we genieten van de Kerstsfeer; alle vrijwilligers hadden een kerstmuts op, overal waren versierde kerstbomen te zien en ook de Opkikker mascotte had zijn kerstoutfit aan!

Voor de gezinnen waren er weer een heleboel activiteiten georganiseerd, afgestemd op hun persoonlijke wensen. Gezinnen konden bijvoorbeeld een vlucht maken in de helikopter, een ritje maken in de koets, knuffelen met dieren, iets bereiden in onze nieuwe keuken in Opkikkerland 2, lasergamen of een brand blussen met echte brandweermannen. Voor ieder was er weer wat wils!

Ook was zaterdag de beleefdag voor medewerkers van samenwerkende ziekenhuizen. De gezinnen worden aangemeld voor een Opkikkerdag via een pedagogisch medewerk(st)er van het ziekenhuis. Wij hadden hen uitgenodigd zodat ze konden zien hoe zo’n Super Opkikkerdag nou echt in zijn werking gaat, en we hebben erg positieve reacties van hen mogen ontvangen!

Bedankt aan iedereen die heeft geholpen om weer een mooie en onvergetelijke Super Opkikkerdag te organiseren!