Stage lopen bij Stichting Opkikker

Ben jij op zoek naar een passende stage bij jouw opleiding? Dan ben je bij Stichting Opkikker aan het juiste adres. We bieden verschillende stageplekken aan in een leuke werkomgeving op het secretariaat te Almere, maar ook maatschappelijke stages op locatie. Met verschillende afdelingen werken we als een team samen om zoveel mogelijk Opkikkerdagen te realiseren. We bieden de volgende stageplekken aan (klik voor het volledige functieprofiel):

·         Stage PR/Communicatie 

·         Stage fondsenwerving/ondersteuning acties

·         Stage projectmanagement Koffie Morning

·         Stage team evenementen 

·         Stage receptie Stichting Opkikker

·         Stage algemene zaken/facilitair/evenementen  

 

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch nét iets langer duren! Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en energie. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend.

Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.