Stage projectmanagement Koffie Morning

Zoek je een leuke stageplek in een dynamische omgeving, waar je nauw betrokken wordt bij de organisatie van een fondsenwervend evenement en waar geen werkdag hetzelfde is? Dan hebben wij wat je zoekt! We zijn vanaf 1 mei op zoek naar een stagiair(e) projectmanagement die met een klein team de landelijke Koffie Morning tot een succes weet te maken. 

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker organiseert Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Deze Opkikkerdag is voor het hele gezin een dag vol verrassingen, ontspanning en plezier, zodat ze het ziek zijn, de ziekenhuisbezoeken en nare behandelingen even kunnen vergeten. 

Afdeling PR/Fondsenwerving

Om de Opkikkerdagen mogelijk te maken, is Stichting Opkikker afhankelijk van zakelijke en particuliere initiatieven, wat een van de belangrijkste onderdelen is van de afdeling PR/Fondsenwerving. Deze afdeling heeft als doel om zoveel mogelijk Opkikkerdagen mogelijk te maken, door de samenleving op een leuke wijze met het werk van Stichting Opkikker te verbinden.

De Koffie Morning

Bak je mooiste taart, zet je beste kop koffie en nodig vrienden, familie, buren of collega’s uit tijdens jouw eigen Koffie Morning. In ruil voor een ochtend gezelligheid en een tafel boordevol lekkernijen vraag je jouw gasten om een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Zo snijdt het taartmes aan twee kanten! Kijk op www.koffiemorning.nl voor meer informatie.

Dit is één van de grootste acties die Stichting Opkikker jaarlijks organiseert. Een leuke, laagdrempelige actie waarmee particulieren en bedrijven geld in kunnen zamelen voor Stichting Opkikker. Wij roepen iedereen op om thuis of op het werk een Koffie Morning te organiseren.

Wat wordt er van je verwacht als stagiair(e)? 

Als stagiair(e) junior projectmanagement ondersteun je de projectmanager bij de organisatie van de Koffie Morning. Je wordt betrokken bij het gehele traject, van het werven van de deelnemers tot aan de evaluatie. Hierbij is er ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Hierbij een overzicht van de werkzaamheden die aan bod kunnen komen:

·         Ontwikkelen van een content plan voor de Koffie Morning

·         Het schrijven/inplannen van content voor social media

·         Het bedenken en uitvoeren van acties om deelnemers te werven

·         Het versturen van Koffie Morning pakketten naar de nieuwe deelnemers

·         Bezoeken en ondersteunen van bedrijven bij hun Koffie Morning

·         Relatiebeheer particuliere deelnemers

·         Administratieve werkzaamheden

Wij zoeken..

Een organisatietalent die affiniteit heeft met het werk van Stichting Opkikker. Je bent een ondernemend type die van aanpakken weet en ervan kickt om een project tot een succesvol einde te brengen. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent bezig met een relevante HBO-opleiding en bent 3-5 dagen per week beschikbaar. Het betreft een meeloopstage. Een (afstudeer)opdracht is bespreekbaar.

Wij bieden..

Een leuke stageplek, waar geen dag hetzelfde is! Naast je werkzaamheden op kantoor, help je ook tijdens de Opkikkerdagen, welke ongeveer maandelijks plaatsvinden. Tijdens je stage ga je samenwerken met een team van enthousiaste collega’s op ons gloednieuwe kantoor in Almere. We hebben een kleine stagevergoeding beschikbaar. Van deze stageplek krijg je vooral veel voldoening.

Interesse?

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar Marcia van Beek (marciavanbeek@opkikker.nl).