Alle remmen los voor Stichting Opkikker!

17 oktober 2011


Monique de Vries uit Castricum, schrijfster van diverse gedichtenbundels, gaat recht op het (goede) doel af met haar nieuwe boek ‘Alle remmen los!!!’. Het boekje ‘Alle remmen los!!!’ bevat prachtige gedichten waarbij alle hoofdrolspelers flink de beest uithangen. Maar ze hollen en dollen niet alleen, soms remmen ze ook even af om ergens serieus bij stil te staan. De opbrengst van deze nieuwe bundel komt ten goede van Stichting Opkikker.

Monique de Vries schreef eerder ‘Koetje boe & Ratje toe’, de opbrengst van deze bundel ging tevens naar Stichting Opkikker. ‘Alle remmen los!!!’ is geschreven voor het hele gezin. De gedichtjes zijn geschreven vanuit de belevingswereld van een kind. De bundel bevat serieuze, fantasierijke, cryptische, ontroerende, lieve, stoute maar vooral zeer humoristische verhalen.
In ‘Alle remmen los!!!’ wordt regelmatig stil gestaan bij het feit dat niet alles vanzelfsprekend is en dit veel impact kan hebben op het kind en zijn of haar gezin. Monique de Vries zegt hier over het volgende: “Dat ik met de opbrengst van mijn werk een bijdrage kan leveren aan Stichting Opkikker, vind ik geweldig. Zo wordt mijn plezier door de Stichting Opkikker doorgegeven aan gezinnen die dat zo nodig hebben”.

De gedichtenbundel ‘Alle remmen los!!!’ is verkrijgbaar voor maar €10 euro en te bestellen via het volgende e-mail adres: mabdevries@ziggo.nl .