Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: iets voor u?

Hecht uw bedrijf waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Een van de manieren waarop u hier invulling aan kunt geven, is door in actie te komen voor Stichting Opkikker. Stichting Opkikker is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. We kunnen uw hulp dan ook goed gebruiken. Helpt uw bedrijf mee om álle gezinnen in Nederland met een langdurig ziek kind in het zonnetje te zetten?

Opkikkerdagen

Stichting Opkikker organiseert (Super) Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Sinds de oprichting in 1995 verraste de stichting al meer dan 10.000 gezinnen met een langdurig ziek kind met een Opkikkerdag. Al deze gezinnen genoten van een onbezorgde dag samen, vol plezier en ontspanning. Maar er zijn nog meer gezinnen die een Opkikker verdienen! Wilt u ons helpen om ook deze gezinnen te verrassen? Kom dan in actie voor onze stichting. U kunt bijvoorbeeld een Opkikkerdag sponsoren, een Super Opkikkerdag sponsoren, een Opkikkerdag organiseren of kiezen voor projectsponsoring.

Sponsor van een Super Opkikkerdag

Een Opkikker voor u, uw personeel en 55 gezinnen! Wuiven als prinses vanuit een sprookjeskoets, meerijden in een échte Ferrari of als een ware topkok een heerlijk gerecht bereiden. Keer op keer blijkt een Opkikkerdag een lichtpuntje voor het hele gezin en een herinnering voor jaren.

Sponsor een Opkikkerdag

Elk kind is wel eens ziek, dat is de normaalste zaak van de wereld. Een stevige griep of amandelen die opspelen. In het ergste geval moet het kind een paar dagen naar het ziekenhuis. Als ouders maak je je bij dit soort kleinigheden toch ongerust over je zieke kind.

Opkikker voor uw bedrijf

Stichting Opkikker biedt u de kans om als bedrijf een leuke dag te organiseren voor een langdurig ziek kind en het gezin. U geeft zo een waardevol steuntje in de rug aan mensen die een dagelijks bestaan vol angsten en spanningen kennen en... u krijgt er nog meer voor terug!