Bestuur en directie Stichting Opkikker

Stichting Opkikker wordt bestuurd en vertegenwoordigd door vijf bestuursleden. De bestuursleden zetten zich ieder vanuit hun eigen discipline en achtergrond in.

Anneke Dubbink, bestuurslid

Anneke Dubbink is een ervaren senior adviseur met ruim 25 ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling. Zij is werkzaam als projectleider, coach en programmamanager bij complexe organisatieverandering in  de industrie sector, de zakelijke dienstverlening en in het publieke domein.

Rene Schelvis, voorzitter

Rene Schelvis heeft een achtergrond in de derivatenhandel als medeoprichter van het IMC-handelshuis. De laatste 10 jaar houdt hij zich vooral bezig met het adviseren van allerlei goede doelen op het gebied van management en organisatie

 

Margriet Daniëls, secretaris

Margriet Daniëls is circa 11 jaar zelfstandig ondernemer en legt de focus in haar werk op de combinatie van klantgerichtheid in organisaties enerzijds en de persoonlijk ontwikkeling van medewerkers in die organisaties anderzijds.

Buddy Bienfait, penningmeester

Buddy Bienfait is werkzaam als importeur en directeur van de technische handelsfirma Bienfait BV te Haarlem,

Raoul Schildmeijer, bestuurslid

Raoul Schildmeijer is sinds oktober 2012 senior adviseur organisatieontwikkeling bij adviesbureau Leeuwendaal. Eerder was hij directeur Kwalitatief Onderzoek bij TNS NIPO en algemeen directeur bij TNS Consult.