Vrijwilligerswerk Stichting Opkikker

Het werk van onze stichting wordt, gelukkig, gesteund door honderden vrijwilligers. Zonder hen kunnen wij nooit zoveel gezinnen een Opkikkerdag aanbieden! Wij hebben inmiddels al meer dan 85.000 uur aan vrijwilligerswerk uitgevoerd en bieden daarmee een platform voor mensen die goed willen doen. Als vrijwilliger kun je ons op allerlei manieren steunen. Zou je graag willen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Op verschillende gebieden binnen de organisatie is ondersteuning gewenst. Zo biedt de stichting de mogelijkheid om, passend bij de kwaliteiten en interesses van de geïnteresseerde, bij te dragen.

Bij ons geldt de afspraak ‘vrijwillig is niet vrijblijvend’. Indien er afspraken gemaakt worden, dan verwachten wij ook dat deze afspraken worden nagekomen.

Openstaande vacatures vrijwilligers

Op dit moment is het mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger voor de volgende functies:

Activiteit vrijwilliger

Als activiteitenvrijwilliger ben je tijdens de Opkikkerdag verantwoordelijk voor de, aan jou toegewezen, activiteit. Je fungeert als gastheer-vrouw richting relaties, vangt de gezinnen op en zorgt dat de activiteit goed verloopt (kwaliteitsbewaking). Een voorwaarde voor invulling van deze functie is dat je minimaal vier keer per jaar komt helpen tijdens een Opkikkerdag. 

Zou jij het leuk vinden om bij te dragen aan de Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind? Vul dan dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Eenmaal aangemeld als vrijwilliger, word je uitgenodigd om één of meerdere informatie- en trainingsavond(en) bij te wonen. Deze avonden zijn verplicht om vrijwilligerswerk bij ons uit te mogen voeren.